Nou sistema de comunicació escola-família: DINANTIA


Benvolgudes famílies,

 

A CEIP Guillem Ballester i Cerdó apostem per les noves tecnologies. Per aquest motiu hem decidit començar a utilitzar l’aplicació mòbil Dinantia per a la comunicació entre el centre i les famílies. Es tracta d’una nova eina senzilla i ràpida.

 

Amb Dinantia rebreu en el vostre mòbil les notificacions oficials del col·legi, informació directa i immediata del tutor del vostre fill/a, recordatoris importants, consultar el menú escolar, etc.

Donar-se d’alta és molt senzill, només heu de seguir les instruccions que figuren al següent enllaç: http://dinantia.com/mkt/Dinantia_instalacion.pdf.

 

Un cop donats d’alta, rebreu automàticament en el vostre dispositiu els missatges enviats des del centre.

 

Moltes gràcies per la vostra col·laboració.

 

********************************************************************************************

Queridas familias,

A CEIP Guillem Ballester y Cerdó apostamos por las nuevas tecnologías. Por este motivo hemos decidido empezar a utilizar la aplicación móvil Dinantia para la comunicación entre el centro y las familias. Se trata de una nueva herramienta sencilla y rápida.

Con Dinantia recibirá en su móvil las notificaciones oficiales del colegio, información directa e inmediata del tutor de su hijo/a, recordatorios importantes, consultar el menú escolar, etc.

Darse de alta es muy sencillo, simplemente siga las instrucciones que figuran en el siguiente enlace: http://dinantia.com/mkt/Dinantia_instalacion.pdf.

Una vez dados de alta, recibirá automáticamente en el dispositivo los mensajes enviados desde el centro.

Muchas gracias por su colaboración.